maanantai 4. maaliskuuta 2019

Kun aamulla herään

Aamulla herättyäni en nouse heti ylös, vaan jossain vaiheessa alan rukoilla: Kiitos, Herra Jeesus, mitä olet tehnyt puolestani. Olet kärsinyt ja kuollut minun tähteni ja olen sinulle ikuisesti kiitollinen. Haluan palvella sinua. Olet oikeudenmukainen tuomari ja voin siis uskoa kaikki asiani sinun käsiisi luottavaisesti. Kiitos, Herra…

Sinä voit myös tehdä niin. Hän on ollut yhtä rakastava sinua kohtaan ja hän haluaa olla rakastava tänäänkin. Hän haluaa kulkea sinun kanssasi tämän päivän ja valaa sinuun rohkeutta ja uskoa, että selviät kaikesta, mikä kohtaa sinua tänään. Sinun elämäsi hengittää samaan tahtiin hänen kanssaan ja sinä saat olla lähellä Kristuksen sydäntä.

Anna tiesi Herran haltuun, turvaa häneen. Hän pitää sinusta huolen! Ps.37:5.

Tiedäthän, että olet hänen silmissään ihana. Sinulla on täysi syy kääntyä luottavaisesti Herran puoleen ja uskoa itsesi hänen huolehtivan armonsa haltuun joka aamu. Kun sinä aloitat päiväsi kiitoksen kanssa ja rukouksessa jätät kaikki asiasi Herralle, sinä saat kokea hänen hyvyyttään. Voin omasta kokemuksestani rohkaista sinua tekemään niin. Ei ole mitään niin arvokasta kuin Jumalalle annettu elämä. Jeesus maksoi sinusta verensä hinnan. Hän halusi sinut omakseen ja se maksoi hänelle kaiken. Kun katsot Kristusta ristillä, tiedät minkä arvoinen olet. Sinä olet se helmi, jonka hän löysi.

Kun hän löysi yhden kallisarvoisen helmen, hän myi kaiken minkä omisti ja osti sen. Matt.13:46.

Niin on nyt meillä kaikilla täysi syy palvella häntä ja oppia olemaan hänelle lojaaleja kaikissa elämämme käänteissä.