maanantai 18. maaliskuuta 2019

Hän on varannut sinulle siunauksia

Joosefista hän sanoi: – Herra siunatkoon hänen maataan parhaalla, mitä taivas antaa, siunatkoon kasteella ja vedellä, joka kumpuaa maan syvyyksistä, parhaalla, mikä auringon voimasta kypsyy, vuodenaikojen parhailla antimilla, parhaalla, mitä ikivanhat vuoret tarjoavat, mitä ikuiset kukkulat tuottavat, parhaalla, mitä maa runsaudestaan antaa. Hän, joka asuu palavassa pensaassa, siunatkoon häntä suosiollaan. 5.Moos.33.13-16.

Sinä olet myös osallinen suurenmoisista siunauksista. On selvää, että hän, joka asuu palavassa pensaassa, on siunannut sinuakin suosiollaan. Hän, joka on lähettänyt rakkaan Poikansa maailmaan, halusi siunata sinuakin ja ottaa sinut sovituksen todellisuuteen, luoda sinut uudeksi ja valmistaa sinulle paikan taivaassa.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Hän on siunannut meitä kaikella Hengen siunauksella, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa. Ef.1:3.

Ole siis siunattu tänään. Herra siunatkoon sinua, että voit olla terve. Herra antakoon sinulle hyvän toimeentulon, että sinun taloudellasi menee hyvin ja sinun kotisi on siunattu. Herra suokoon sinulle, mitä sydämesi kaipaa. Jos olet aikuistuva nuori, Herra antakoon sinulle opiskelupaikan ja ammatin. Hän auttakoon sinua löytämään paikkasi tässä yhteiskunnassa. Jos olet sinkku, Herra johdattakoon sinua tielläsi ja antakoon sinulle puolison. Jos olet naimisissa, hän antakoon sopua ja rakkautta parisuhteeseesi. Herra siunatkoon sinua ja antakoon sinulle lapsia. Herra antakoon uskollisuutensa näkyä sinun perheessäsi ja suokoon siunauksensa jatkua sukupolvien yli.

Herra siunatkoon sinun elämäsi ja kutsumuksesi. Hän auttakoon sinua löytämään paikkasi seurakunnassa. Herra antakoon paimenet ja opettajat, uskon ystävät ja esirukoilijat. Tulkoon sinun osaksesi kaikki kasvun eväät, jotta voit elää terveessä uskossa ja kasvaa siinä aikuiseksi. Hän antakoon sinulle innoitusta ja Hengen voitelun palvelutehtävääsi. Hän antakoon sinulle Pyhän Henkensä ja armoittakoon sinua hengelliseen työhön. Herra suokoon sinulle armonsa, että sinun palvelutyösi kantaa runsasta hedelmää, joka pysyy.

Jumala itse vahvistaa meitä ja teitä uskossamme Kristukseen, Voideltuun, ja on myös antanut meille voitelunsa: hän on painanut meihin sinettinsä ja antanut meidän sydämiimme vakuudeksi Hengen. 2.Kor.1:21-22.

Olkoon Jumalan nimi kiitetty ajasta aikaan, sillä yksin hänen on viisaus ja voima. Dan.2:20.