keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Ahdingosta iloon

Hänen sanansa ovat liukkaita kuin voi mutta teräviä kuin paljastettu miekka. Ps.55:22.

Eikö olekin niin, että he puhuvat edessä hyvää ja takana pahaa? He esittävät niin viatonta ja ystävällistäkin, mutta heti, kun käännät selkäsi, he jatkavat entistä myrkynkylvöä? Tällainen profeetallinen todellisuus avautuu silmieni eteen: sinä olet massiivisen parjauksen ja pahanpuhumisen uhri ja sinua ympäröi musta pilvi. Sinua ympäröivät koirat, ketut ja sudet – kaikilla on raateluhampaat valmiina.

Mutta ei sinulla ole hätää: sinä olet Herran armosiipien suojassa täysin turvassa. Hän kulkee sinun rinnallasi. Hyvä Paimen on lähelläsi ja paimentaa sinua, kun sinulla on ahdistusta ja pelkoa. Sinä koet ajoittain, että pimeys ympäröi sinua, mutta Herra lupaa: Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinä suojelet minua kädelläsi, johdatat paimensauvallasi. Ps.23:4.

Aamun valo valaisee sinun tietäsi. Se kirkastuu kirkastumistaan, kunnes yö muuttuu päiväksi. Ketut ja sudet vetäytyvät luoliinsa. Sinä saat kokea suurta helpotusta ja iloa. Sinä saat kumartua juomaan purosta. Herra juottaa sinua elävien vetten lähteistä ja ilo valtaa sinut. Sinä saat nähdä, kuinka tummat pilvet väistyvät. Saat nähdä jälleen kauas. Vuoren laelta sinä katselet elämäsi maisemaa ja saat nähdä edessäsi tien tasaisena ja suorana. Sinä saat kohdata uusia ihmisiä, joita Herra sinun elämääsi lähettää. Saat aitoja sisaria ja veljiä noiden valeveljien tilalle. He tunnistavat sinut Kristuksen kirjeeksi. He tunnistavat Kristuksen tuoksun, joka levität ympärillesi. Saat osaksesi jälleen hyväksyntää ja rakkautta. Ja totta se on:

Me olemme Kristuksen tuoksu, joka nousee Jumalan eteen; tämän tuoksun tuntevat sekä ne, jotka pelastuvat, että ne, jotka joutuvat kadotukseen. 2.Kor.2:15.