tiistai 18. elokuuta 2020

Herran voiton merkki

Mutta minä huudan sinua, Herra, heti aamulla nousevat rukoukseni eteesi. Ps.88:14.

Herra on kuullut sinun huutosi. Hän on vierelläsi, kuuntelee ja tukee sinua. Hänen henkensä vahvistaa sinua ja sinä saat nojata häneen. Sinun luottamuksesi Jumalaan palkitaan ja sinä pääset läpi koettelemuksestasi. Sinä olet vuodattanut paljon kyyneleitä, mutta Herra pyyhkii ne pois.

Monet vaivat kohtaavat vanhurskasta, mutta kaikista niistä Herra hänet vapauttaa. Ps.34:20.

Sinä olet monta kertaa joutunut ahdinkoon, mutta Jumala on aina lähettänyt pelastuksen ja avannut sinulle tien vapauteen. Herra ei hylkää sinua nytkään, vaan nostaa sinut syliinsä ja kantaa pois vihollisen nuolien ulottuvilta. Hän suojelee sinua kilvellään, hän raivaa sinulle tien miekallaan, avaa vapaan väylän mennä eteenpäin.

Kaikki ystäväni sinä olet karkottanut, nyt on seuranani vain pimeys. Ps.88:19.

Sinua on hyljeksitty ja olet joutunut kestämään yksinäisyyttä. Mutta Herra on aina sinun kanssasi ja hänen henkensä valvoo vierelläsi. Sinä et jää apua vaille, vaan Herran enkeli kulkee rinnallasi. Sinä saat ammentaa Jumalan sanan varastoista paljon lohdutusta, rohkaisua ja iloa. Sinä saat nostaa riemuhuudon Herran nimeen ja kiittää Jeesusta, joka on sinut omakseen ostanut ja lähettilääkseen valinnut. Kun sinä tuot murheesi Herran kasvojen eteen ja vuodatat sydämesi hänelle, hän antaa balsamia haavoihisi, nostaa sinut pystyyn ja lähettää maailmaan ylistyslaulu huulillasi. Sinä saat säteillä hänen kirkkauttaan ja levittää hänen tuntemisensa tuoksua ja sinun todistuksesi on Herran voiton merkki.

Herra siunaa sinua ja kantaa sinua elämäsi taipaleella. Sinä saat olla Jumalan käytössä, antaa vahvan todistuksen Herran uskollisuudesta. Hän vie sinua päämäärää kohti, hän on varannut sinulle voiton ja kun tämä elämä kerran on ohi, hän korottaa sinut kirkkauteensa.

Älkää siis heittäkö pois rohkeuttanne, sillä se palkitaan kerran runsaasti. Hepr.10:35.