maanantai 24. elokuuta 2020

Herra siunaa kansaansa

Te, Herran palvelijat, luottakaa Herraan! Hän on teidän turvanne ja kilpenne. Herra muistaa meitä ja siunaa meitä, hän siunaa Israelin sukua, hän siunaa Aaronin sukua. Herra siunaa niitä, jotka häntä palvelevat, niin pieniä kuin suuria. Ps.115.11-13.

Herra siunaa omaa kansaansa, Kristuksen ruumista ja seurakuntaa. Hän siunaa heikkoja ja vahvistaa heitä. Hän siunaa alas painettuja ja nostaa heidät pystyyn. Hän siunaa kaikkia sorrettuja ja rohkaisee heitä. Siunatkoon Herra sinuakin!

Lisätköön Herra kansaansa, teitä ja lapsianne, polvesta polveen. Siunatkoon teitä Herra, hän, joka on tehnyt taivaan ja maan. Ps.115:14-15.

Tehköön hän suvut suuriksi, antakoon Herra siunauksensa vanhurskaiden jälkeläisille. Hän johdattakoon ja neuvokoon lapsia ja nuoria oikealle tielle. Hän lähettäköön enkelinsä varjelemaan. Hänen palvelijansa neuvokoon lapsia elävään uskoon, ohjatkoon nuorisoa Jumalan tuntemiseen.

Herran käsi on meidän yllämme. Herran käsi on voimallinen! Ps.118:16.

Hänen kätensä teitä siunatkoon, hänen voimallinen kätensä olkoon aina teidän turvananne. Hänen väkevät enkelinsä kulkekoon teidän kanssanne ja vartioikoon teidän askelianne. Hänen Pyhä Henkensä viipyköön teidän luonanne ja ohjatkoon teitä aina oikeaan. Hän antakoon teille voimaa hyviin tekoihin ja puheisiin.

Siunattu olkoon se, joka tulee Herran nimessä. Herran huoneesta teidät siunataan. Ps.118:26.