maanantai 31. elokuuta 2020

Avunkiven pystytystä

Tämän jälkeen Samuel otti kiven ja asetti sen Mispan ja Senin välille. Hän antoi kivelle nimen Eben-Eser, Avunkivi, sanoen: "Tähän asti Herra on auttanut meitä." 1.Sam.7:12.

Olen kiitollinen Herralle, että hän on antanut inspiraatiota kirjoittaa tämän sarjan, jossa nyt on päästy siihen tavoitteeseen, että kahden vuoden "sirut" on saatu julkaistuksi uudestaan, yhteensä 730 lyhyttä kirjoitelmaa hengellisen elämän vahvistukseksi. Olen kiitollinen kaikista lukijoista ja siunaan teitä, jotka olette olleet kiinnostuneita.

Vähän tilastoa: kävijämäärän mittaaminen on jäänyt arvion varaan, koska sähköpostien lukemisesta ei voi saada varmaa tietoa. Ei ole mahdollista saada tarkkaa kuvaa tämän blogin lukijakunnasta, mutta yhteensä näitä eri blogiversioita on lukenut 50-70 henkeä per päivä. Sivustot ovat myös pysyneet pystyssä, kukaan ei ole kaapannut eSirua tai Uskon kilven sivustoa. Työtä on voitu tehdä rauhassa. Kaikesta tästä voin olla kiitollinen.

Jatkossa kirjoitan uusia postauksia alkuperäiseen eSiru-blogiin joka toinen päivä jatkuen näillä näkymin toukokuun loppuun 2021. Yritän monistaa niitä tänne bloggeriin. Ikä tekee tehtävänsä ja voimat hupenevat. Olen kehitellyt parhaista kirjoistani uusia painoksia ja painattanut ne BoD-palvelun kautta. Niitä voivat siis halukkaat tilata.

Olen julkaissut eSiru-sarjan nyt jo kahteen kertaan. Nyt siis on tarkoitus jatkaa sarjaa jonkin aikaa, mutta vain alkuperäisblogissa ja tässä identtisessä blogger-blogissa, jotka kummatkin käyttävät KR92-käännöstä. Uudet postaukset julkaistaan Facebook-sivulla kuten ennenkin, mutta sähköpostitilaukset ovat erikseen kussakin blogissa. Tilaa siis (wordpress) eSiru, jos et ole ennestään tilaaja (tätäkin bloggeria toki voi edelleen tilata). 

Herra on ollut meidän apumme ja meidän kaikkien turvanamme kuluneina vuosina. Sinä olet ollut turvani, vahva linnoitus vihollista vastaan. Ps.61:4. Sinä saat olla varma, että Herra on sinunkin kanssasi ja auttaa sinuakin. Hänen uskollisuutensa on varma ja hänen lupauksensa on tänäänkin voimassa:

Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta. Sef.3:17.