maanantai 13. huhtikuuta 2020

Palkintona voitonseppele

Sinä olet kärsinyt vääryyttä ja kokenut, että kukaan ei kuuntele. Mutta on yksi, joka kuuntelee: Jumalan Poika, jota vastaan tehtiin oikeusmurha - hän on kärsinyt pahimman mahdollisen oikeusmurhan. Hän tietää tuskasi, hän näkee malttamattomuutesi, hän pitää huolen, että sinä saat oikeutta. Hän on määrännyt ajan, jolloin sinun asiasi otetaan esiin. Hänen aikataulussaan on päivä, jolloin hänen äänensä jyrähtää. Hänen sanansa puhuvat tuona päivänä oikeutta ja vanhurskautta ja sinut vapautetaan kaikista syytteistä.

Herra on oikeamielinen ja laupias, meidän Jumalamme on armollinen. Ps.116:5.

Pane siis yhä toivosi häneen. Älä lannistu, älä hätäänny. Ole kärsivällinen ja luota Herraan. Hän ajaa sinun asiasi väärintekijöitä vastaan ja sinä saat avun. Hän lähettää enkelinsä auttamaan, kun sinun vainoojasi piirittävät sinua. Hän antaa suun ja viisauden vastata syytöksiin. Kaikki syytöksiin ei tarvitse edes vastata, niin kaukana totuudesta ne ovat.

Älkää siis heittäkö pois rohkeuttanne, sillä se palkitaan kerran runsaasti. Kestävyys on teille tarpeen, jotta pystyisitte täyttämään Jumalan tahdon ja siten saisitte omaksenne sen, minkä hän on luvannut. Hepr.10:35-36.

Herra on päättänyt siunata sinua ja antaa sinulle suuremman voitelun kuin useimmille niistä, jotka väheksyvät sinua. Sinun voitelusi maksaa enemmän, vaatii suuremman hinnan. Sinun vanhaa luontoasi kuritetaan, sinun ylpeytesi nujerretaan ja sinun tulee särkyä, jotta minun kirkkauteni loistaisi sinusta ja säteilyni levittäisi valoaan. Tiedäthän, että minun armoni annetaan heikolle, särkyneelle, kaikesta kunnianhimosta luopuneelle, ihmisen lapselle, joka ei ole mitään. Mutta minä huolehdin, että sinä selviydyt voittajana ja saat voittajan palkinnon.

Autuas se, joka koettelemuksessa kestää. Sen kestettyään hän on saava voitonseppeleeksi elämän. Jumala on sen luvannut niille, jotka häntä rakastavat. Jaak.1:12. Vielä hän sanoo: Älä pelkää, sinä Jumalalle rakas! Kaikki on hyvin. Vahvistu, ole vahva! Dan.10:19.