sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Hengelliseen vanhemmuuteen

Pyhä Henki haluaa tänään rohkaista sinua:

Minä haluan sinut käyttööni. Minulla on lapsia, jotka kaipaavat vanhempia, hengellisiä isiä ja äitejä. Sinä voit olla sitä, kun omistaudut esirukoukselle.

Monet tulevat uskoon, vaikka heillä ei ole ollut kristillistä kotia eikä hengellistä taustaa. Heillä ei ole selvää käsitystä siitä, mitä hengellinen vanhemmuus on ja he tyytyvät orpouteensa. Mutta minä en haluaisi jättää heitä ajelehtimaan. Minä haluaisin, että sinä voisit ottaa heitä esirukouksen syliin joka päivä.

En halua orjuuttaa sinua enkä väsyttää loppuun. Haluan, että jaksat ottaa tehtäväksesi kantaa sydämelläsi henkilöä, jonka sinulle osoitan yhden viikon, ehkä kaksi viikkoa – enintään kuukauden kerrallaan. Minä vapautan sinut ja päästän lepoon, kun sinä sitä tarvitset. Minä palkitsen sinua ja annan taas tauon jälkeen uuden tehtävän.

Minä rakastan monia ja haluan, että rakkaus, jota annan, kiertää sinun kauttasi. Sinun tulee oppia näkemään niin kuin minä näen, rukoilemaan minun tahtoni mukaisia rukouksia ja rakastamaan niin kuin minä rakastan. Minä haluan opettaa sinua tässä.

Sinä saat sydämellesi yhden lapsen kerrallaan. Hän on henkilö, joka on minulle hyvin rakas. Muista häntä rukouksissasi joka päivä ja pyydä hänelle minun lahjojani. Minä ohjaan sinun ajatuksiasi, annan sinulle sanoja. Sinä saat oppia, millaista on minun rakkauteni.

Hän voi olla vasta uskoon tullut tai jo edistyneempi, minkä ikäinen tahansa. Hän voi olla kääntymätön, vielä maailmassa, mutta valittu elämään. Sinun ei tarvitse kertoa tästä toimeksiannosta hänelle itselleen sanaakaan. Sinun panoksesi hänen elämälleen on kuitenkin elintärkeä.

Olethan käytettävissä? Minä olen valinnut sinut tähän kouluun. Sinä saat kasvaa, oppia kantamaan sydämelläsi minun tunteitani. Saat Pyhän Hengen kautta viisautta ja rakkautta. Haluan herkin korvin kuunnella, mitä asiaa sinulla on, kun tulet alttarilleni. Saat nähdä, että sinulla on rukouksia kuuleva Jumala ja sinulla on tehtävä, joka on sinulle räätälöity.

Kerro minulle, kun olet valmis, ja asiat lähtevät rullaamaan.