tiistai 30. huhtikuuta 2019

Siunaa, Herra

Pelasta kansasi ja siunaa omiasi, kaitse ja kanna heitä nyt ja aina. Ps.28:9.

Jumalan siunauksen pyytäminen on kaiken rukoilemisen äiti. Nytkin, kun vietämme vapun aattoa, meidän tulee rukoilla, että Herra armahtaa kansaamme ja siunaa meitä, sillä: Ne, joita Herra siunaa, saavat periä maan, ne, jotka hän kiroaa, joutuvat perikatoon. Ps.37:22.

Kuinka tärkeää onkaan, että emme kadota Jumalan siunausta tai edes vähättele sen merkitystä. Emme saa kansakuntana elää jumalattomasti tai Jumala voi ottaa siunauksensa pois Suomen yltä. Vanhurskaus on kansalle kunniaksi, mutta synti on kansojen häpeä. Sananl.14:34. Mutta kun palvelemme häntä, voimme olla varmoja: Herra siunaa niitä, jotka häntä palvelevat, niin pieniä kuin suuria. Ps.115:13.

Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Ef.2:8.

Kiitämme siis tänään Herraa hänen hyvistä lahjoistaan: tästä maasta, jonka hän on antanut meille asuttavaksi, korkeasta elintasosta, vapaudesta ja itsenäisyydestä. Kiitämme Herraa ja rukoilemme: Siunaa, Herra, perintöosaasi ja anna meille sinun armosi. Kaitse meitä, Suomen kansaa, ja kanna meitä nyt ja aina. Johdata meitä ja vie tasaista tietä kohti herätyksen aikaa ja tee keskellämme uutta, johdata Jumalan tuntemiseen terveen uskon kautta. Näytä tie pelastuksen osallisuuteen ja Hengen täyteyteen – Jeesuksen nimessä!