sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Hedelmälliseen elämään

Tämä on sinulle, joka olet ollut kauan uskossa – ehkä lapsesta asti.

Päivän kolmannella tunnilla hän lähti taas ulos ja näki, että torilla seisoi vielä miehiä jouten. Matt.20:3.

Jos tämä edes osittain koskee sinua, mieti, pitääkö Jumalan nyt lähettää hengelliseen työhön ennen sinua niitä, jotka ovat hiljattain tulleet uskoon ja ovat vielä uskossaan pikkulapsia? He ovat nimittäin innokkaita siihen. Pitääkö sinut ohittaa?

Tiedätkö sinä, miten hapuilevia uskossaan ovat nuo, jotka heti pyrkivät opettajiksi? Jätätkö sinä noille keltanokille kaiken hengellisen työn ja sananjulistuksen, vaikka sinua on keitetty monissa liemissä ja kypsytetty koetuksissa? Sinut, jolla on pitkä kokemus uskon tiellä, vahva ja syvä hengellinen tausta – sinutko pitää ohittaa, että nuo pystymetsän ihmiset, jotka eivät kunnolla erota oikeaa ja vasenta, alkaisivat julistaa sanaa, pitää raamattu- ja rukouspiirejä, toimia hengellisinä johtajina?

Ethän anna hengellisen kokemuksesi ja kypsyytesi olla hyllyllä, kun rakennat omaa ja lastesi elämää? Miksi olisit lyhytnäköinen ja ajattelisit vain itseäsi ja omaa perhettäsi? Eivätkö sinun vanhempasi tai isovanhempasi olleet emolampaita, joka imettivät karitsoita seurakunnassa? Eikö heidän esimerkkinsä innoita sinua täydellisempään antautumiseen Herralle? Jäätkö sinä vain tv:n ääreen?

Jos olet nainen, se ei ole este tulla raamattunaiseksi, Jumalan sanan julistajaksi, väkeväksi raamatuissa. Sinua ei rajoita mikään ulkonainen asia, jos haluat olla Jumalan käytettävissä ja armon välittäjänä.

Anna se rikkaus ja hengellinen pääoma, joka sinulla on, toisten käyttöön ja seurakunnan hyväksi, niin Jumala siunaa sinuakin ylenpalttisesti. Hän virvoittaa sinun sielusi ja sinä alat kukoistaa kuin Herran puutarha. Sinä saat huomata, että Jumala voi antaa hedelmänsä sinunkin kauttasi.