maanantai 23. maaliskuuta 2020

Elämä herää uuteen aamuun

Sinun pitää sulkea korvasi ihmisten puheilta ja alkaa kuunnella, mitä Pyhä Henki puhuu. Jumalan henki kolkuttaa sinun sydämesi ovella. Hänellä on sinulle viesti: sinä et kuulu tänne, sinun ei ole määrä kulkea täällä ympyrää enää, sinun on määrä lähteä liikkeelle ja rohkeasti nostaa esiin unelmasi. Sinun on määrä uskoa siihen näkyyn, minkä olet Jumalalta saanut ja tehdä siitä totta. Sinun on määrä riuhtaista itsesi irti entisestä, nousta uudelle tasolle, mennä eteenpäin ja kasvaa uskossa ja suuntautua uuteen. Sinun pitää uskoa Jumalan unelmaan, kun hän kutsuu sinua pois keskinkertaisuudesta elämään Jumalan ruhtinaana.

Raivatkaa itsellenne uudispelto! Nyt on aika etsiä minua, Herraa, minä tulen varmasti ja annan teille siunauksen sateen. Hoos.10:12.

Sinua on vedetty nenästä, petetty, viety kaikki ja jätetty tyhjin käsin. Sinä olet kärsinyt aineellista tappiota, mutta sinua on riistetty etenkin henkisesti ja kolhittu hengellisesti. Mutta sinä et jää tähän tilaan. Jumala korjaa sinut ja hyvittää sinulle kaiken. Ole rohkea ja nouse ylös. Sinun ei ole määrä jäädä masennukseen eikä itsesääliisi. Sinun pitää aloittaa puhtaalta pöydältä muualla. Herra tukee sinua. Hän auttaa sinua ja sinä pääset uuden elämän alkuun. Hän nostaa sinua ja sinä saat ihmetellä, kuinka pian kaikki tulee kuntoon. Sinä saat uusia ystäviä ja enkelit kulkevat sinun rinnallasi. Pyhä Henki johdattaa sinua ja Jumalan siunaus seuraa askelissasi. Sinä muistat Jumalan lupaukset ja ne alkavat toteutua. Sinä näet, että unelmasi voivat muuttua todellisuudeksi. Sinä innostut ja rohkaistut. Ja sinä saat uuden uskon hengen, joka kantaa sinua eteenpäin. Sinun siipesi alkavat kantaa ja huomaat: kaikki entinen on takana, kaikki vanha kauaksi jää. Uusi on alkanut kehittyä ja se kasvaa ja laajenee. Kiitä Herraa, sillä hänen avullaan sinä selviät ja hänen avullaan sinä luot nahkasi aivan täysin – sinä uudistut kokonaan ja sinun jumalasuhteestasi tulee elävä ja innostava ja sinä saat innostaa muitakin. Sinun intosi sytyttää vielä toisiakin ja sinä loistat ilosta. Sinun kutsumuksesi ja elämäntehtäväsi näkee päivänvalon.

Herää, Siion, herää, pukeudu voimaasi, pue yllesi loistavat vaatteet… Nouse, ravista tomu yltäsi, istuudu valtasi istuimelle… Jes.52:1-2. …kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. Jes.40:31.

Aamen, aamen. Pyristele ulos kuorestasi, kasva, vahvistu ja nouse lentoon.