keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Kiinnitys elämän kruunuun

Sinun kiusaajasi pelkäävät rehellisyyttäsi, valoisuuttasi ja puhtauttasi. Heitä pelottaa ihminen, joka uskaltaa olla erilainen ja oma persoonansa ja se pelko kääntyy heissä vihaksi. Koska olet uskossa, Saatana vielä yllyttää, sillä hän kadehtii uskovan iloa ja rauhaa, jonka on itse heittänyt menemään.

Ole kestävä ja iloitse jokaisesta pilkasta ja naurunremahduksesta, jonka he nostattavat ilmoille sinun takiasi. Jumala palkitsee kaiken kärsimyksen sinulle kerran runsaasti. Sääli siis heitä ja rukoile heidän puolestaan. Pyydä heille rohkeutta olla vilpittömiä ja rehellisiä itselleen. Silloin he muuttuvat hyvään suuntaan. Pyydä heille kestävyyttä kaveripaineissa, sillä sosiaalinen paine saattaa monet tekemään tyhmyyksiä. Pyydä heille korvia, jotka kuulevat heidän omantuntonsa äänen – ja herkkyyttä virittyä kuulemaan myös Jumalan ääni. Pyydä silmävoidetta nähdä Kristus – häntä katsellen ihminen muuttuu.

Ole kaikessa kestävä, niin saat Jumalalta elämän kruunun. Muista, että Jumalan henki on niiden kanssa, joilla on särjetty ja nöyrä mieli. Iloitse heikkoudesta, kuten Paavali (2.Kor.12:10) – hypi ilosta. Jumala haluaa voidella sinut iloöljyllä.