keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Jumala teki löydön

Oletko sinä kokenut saaneesi elämältä huonot lähtökohdat? Monet ovat kokeneet ja kapinoivat tämän vuoksi myös Jumalaa vastaan.

Haluan rohkaista sinua, jos kuulut ontuviin, rujoihin tai ujoihin, rumiin tai vammaisiin. Hän on hyväksynyt sinut lapsekseen ja antanut henkensä asumaan tässä asunnossa, jota sinä itse pidät halpana. Hän on nähnyt sinun todellisen arvosi, sillä hän on ostanut sinut itselleen. Hinta, jonka hän on sinusta maksanut, kertoo sinun oikean arvosi. Hän on se mies, joka löysi pellosta aarteen – sinut – ja mitä hän teki?

…sitten hän iloissaan myi kaiken minkä omisti ja osti sen pellon. Matt.13:44.

Älä ajattele ihmisten tavalla, ajattele Jumalan tavalla. Ihmiset voivat halveksia ja pitää arvottomana asioita ja henkilöitä, jotka ovat Jumalalle arvokkaita aarteita. Lue sanaa ja katsele itseäsi Jumalan sanan peilistä. Huomaat sanan valossa itsessäsi vikoja, mutta samalla muutut hänen kaltaisekseen, niin kuin muuttaa Herra, joka on henki (2.Kor.3:18). Ojenna olemuksesi kohti valoa, käännä kasvosi kohti aurinkoa ja ime itseesi energiaa niin kuin kasvi ottaa energiaa valosta. Siinä sinä kasvat ja kukoistat. Ajattele, kuinka rumasta toukasta tulee kaunis perhonen. Mieti, minkä armon olet saanut, kun olet saanut kutsun ylösnousemuselämään.