tiistai 20. elokuuta 2019

Sinä olet se mahtava tyyppi

Silloin Natan sanoi Daavidille: ”Se mies olet sinä”. 2.Sam.12:7.

Daavidin piti nöyrtyä ja tiedostaa, että juuri hän itse oli tehnyt väärin. Mutta samat sanat voidaan sanoa myönteisessäkin mielessä. Jos siis sanon: ”sinä olet se mies” tai ”sinä olet se nainen”, mitä haluan viestittää?

Sinä olet se hyvä ihminen, joka on ollut avioliitossa uskollinen! Sinä olet se kunnollinen ihminen, joka olet aina antanut omastasi toisille. Sinä olet se, joka on perivä siunauksen, koska olet antelias ja vieraanvarainen. Sinä olet se hieno tyyppi, joka ei muistele kärsimäänsä pahaa, vaan osaa antaa anteeksi! Sinä olet se vaatimaton ja nöyrä uskova, joka on aina ollut valmis tunnustamaan syntinsä, kun on tarvetta ilmennyt. Sinä olet ollut valmis parannukseen ja siksi olet edennyt uskon tiellä. Sinä olet se mahtava tyyppi, joka olet kasvanut uskossa ja kantanut vastuuta toisista, vaikuttanut Kristuksen todistajana ja esirukoilijana! Hienoa!

Sinä olet se hiljainen vapaaehtoistyöntekijä, joka raadat toisten hyväksi ilman palkkaa. Sinä olet se upea ja esimerkillinen ihminen, joka loistat Kristus-valoa. Sinä olet se toisten palvelija, joka saa kerran suuren palkan. Sinä olet se lämmin ihminen, joka aina osaat osoittaa myötätuntoa kärsiviä kohtaan!

Sinä olet se, joka aina tartutat iloa toisiinkin. Sinä olet se, joka et koskaan valita ja nurise, vaan sinun huuliltasi saamme kuulla kiitoksen sanoja. Sinä olet se kiitollinen ihminen, joka valaa uskoa ja positiivista mieltä koko perheeseen ja seurakuntaan. Sinä olet se toisten kannustaja ja rohkaisija, joka aina tuot valoa pimeyteen ja toivoa masennukseen. Kiitos sinulle!

Myös Jumala taivaasta näkee sinut. Hänen mielipiteensä on ollut ilmaistuna Raamatussa sinunlaisiasi varten jo tuhansien vuosien ajan etukäteen. Näin hän sanoo sinusta tänään:

Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta. Sef.3:17.

Ole siunattu Jeesuksen nimessä!. Olet edelleen siunauksen kohteena ja samalla olet siunauksen jakaja ja niin voit olla varma, että sinulle on varattuna taivaassa kirkas voiton seppele.