tiistai 7. toukokuuta 2019

Jumala on hyvä

Sinun ei tule syyttää Jumalaa vaikeuksistasi. Paholainen niitä järjestää. Oma liha voi olla mukana luomassa ongelmia.

Jos elätte luontonne mukaan, te kuolette, mutta jos Hengen avulla kuoletatte syntiset tekonne, te saatte elää. Room.8:13.

Jeesus tuli hoitamaan syntiongelmamme. Jeesus Kristus kuoli sinunkin puolestasi. Se merkitsee, että Jumala ei ole ainoastaan hyvä ja oikeudenmukainen, hän on uhrautunut sinun puolestasi, jotta sinulla olisi rauha ja voisit elää hyvän ja rikkaan elämän. Hän antaa sinulle lahjaksi jotakin, jota et ole voinut ansaita. Sinä olisit ansainnut jalkapuun, minä olisin ansainnut teloituksen, mutta hän otti molempien meidän syntivelat päällensä. Nyt ei sinua pidetä jalkapuussa eikä minua viedä teloitettavaksi. Se on armoa.

Hän on enemmän kuin hyvä, hän on Vapahtaja. Nyt voimme kumpikin turvata häneen ja luottaa häneen. Hän ei petä, hän ei ole välinpitämätön, hän ei hylkää. Hän haluaa ottaa sinut morsiamekseen. Haluatko vastata ”tahdon”. Mitään viisaampaa et voi vastata. Minä vastasin ”tahdon” jo yli 38 vuotta sitten – enkä ole katunut.

Kärsihän Kristuskin ainutkertaisen kuoleman syntien tähden, syytön syyllisten puolesta, johdattaakseen teidät Jumalan luo. 1.Piet.3:18.

Tämä totuus rohkaisee meitä tänään. Se rohkaisee meitä elämään uskossa ja odottamaan rohkeasti tulevaa, johon kuuluu lopullinen päämäärä: pääsy taivaaseen.