keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Kristuksen lähettilääksi valitulle

Jumala näkee sinut ja tuntee sinun elämäsi olosuhteet. Hän tietää sinun sydämesi rakkauden, jota osoitat Jeesusta kohtaan. Hän on seurannut sinun työtäsi seurakunnassa ja todennut sinun omistautumisesi Jumalan valtakunnan asialle. Hän on antanut sinulle Pyhän Henkensä ja varannut sinulle sananjulistajan kutsumuksen.

Painakaa siis mieleenne, että niin kuin isä kasvattaa lastaan, niin Herra, teidän Jumalanne, kasvattaa teitä. 5.Moos.8:5.

Kristus Jeesus haluaa viedä sinut kouluunsa - siinä olet jo ollut jonkin aikaa - ja hän haluaa viedä työtään sinussa eteenpäin. Hän haluaa puhdistaa sinua ja karsia elämästäsi pois asioita, jotka vievät liikaa huomiotasi. Jotkut asiat ovat rikkaruohoja, jotka tulee kitkeä pois. Jotkut harrastukset voivat viedä voiman maasta eikä elämän puu saa kasvaa ja tuottaa hedelmää. Sinun tulee tehdä elämässäsi muutoksia, mutta sinä saat olla levollisella mielellä - Herra vaikuttaa niitä muutoksia.

Sinun tulee oppia vetäytymään pois ihmisten keskeltä, väkijoukon hälinästä yksinäisyyteen. Sinun tulee oppia kokemaan hiljentymisen merkitys. Kun sinä jätät ihmiset, kun sinä jätät television, kun sinä panet sivuun rakkaat harrastuksesi ja tulet Herran kasvojen eteen - silloin Jumalan henki pääsee vaikuttamaan ja sinun ymmärryksesi kasvaa. Kun sinä arvostat Jumalan sanaa yli kaiken ihmisviisauden, Herra lahjoittaa sinulle viisauden ja näkemisen hengen. Herra antaa sinulle murrettua leipää ja sinä saat viedä sitä nälkäisille syötäväksi. Sinä saat jakaa maistuvaa ruokaa niille, joilla on vanhurskauden nälkä. Sinä saat juottaa janoisia elävien vetten lähteistä, kun sinä viet heille samaa raikasta vettä, jota olet itse juonut.

Sinun tulee hallita ajankäyttöäsi ja varata siitä Jumalalle tuntuva siivu. Sinun tulee tiedostaa vastuusi. Sinut on kutsuttu Kristuksen lähettilääksi, työntekijäksi hänen viinitarhaansa - sinä et ole kuka tahansa tavallinen kansalainen. Sinun tulee olla valmis näkemään vaivaa, jopa kärsimään työsi tähden. Sinä et saa elää itsekeskeistä elämää ja kuluttaa aikaasi huvituksiin. Kun sinä omistaudut Herralle, hän pitää huolen, että sinä saat myös levätä ja nauttia elämästä. Jumala johdattaa sinua kaikessa, myös yksityiselämässäsi. Muista tämä:

Ne, jotka Jumala on edeltä määrännyt, hän on myös kutsunut; ne, jotka hän on kutsunut, hän on myös tehnyt vanhurskaiksi; niille, jotka hän on tehnyt vanhurskaiksi, hän on myös lahjoittanut kirkkautensa. Room.8:30.

Ole siis rohkea ja katso eteenpäin. Tiedä tämä: Jumalan käsi johdattaa sinua, hän joka on uskollinen.