sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Sinun kilpesi on Jumala

Herra tukee horjuvia, maahan painetut hän nostaa jaloilleen. Ps.145:14.

Herra on sinunkin turvasi. Mitä enemmän sinua painetaan, sitä vahvemmin Jumalan käsi tukee sinua. Mitä enemmän he pilkkaavat sinun uskoasi, sitä enemmän Jumala sinua siunaa. Mitä tylymmin he torjuvat sinut, sitä lujemmin Herra painaa sinut syliinsä.

Joka puolelta he sinkoavat ilkeitä sanoja ja hyökkäävät syyttä minua vastaan. Ps.109:3.

Heidän suunsa on täynnä ilkeitä juoruja ja pahoja puheita. He uskovat valheita ja virittävät ansoja tiellesi. He ovat kateellisia ja haluavat sinulle pahaa. Mutta Herra on sinun vierelläsi, suojelee sinua ja puolustaa sinua. Sinun ei tarvitse pelätä.

Hän seisoo sorretun vierellä ja pelastaa hänet niiden käsistä, jotka tahtovat hänet tuomita. Ps.109:31.

Sinä saat pitää suuntasi vakaana ja rauhassa keskittyä kutsusi toteuttamiseen. Sinä saat myös ystäviä ja esirukoilijoita. Jumalan enkelit seuraavat sinua kaikkialle. Kun sinun vihamiehesi lähettävät palavia nuolia sinua kohti, Jumala suojelee sinua kilvellään.

Pyhä Henki puhuu sinulle ja antaa eläviä sanoja, jotka virvoittavat sinun sieluasi. Hän puhuu sinulle lohduttavasti eikä mikään masentuneisuuden henki pääse sinua lannistamaan. Hän vaalii sitä tulta, joka sinun lampussasi palaa. Sinä saat rikkautta Jumalan varastoista - taivaallista rikkautta - ja hän pitää huolta sinun toimeentulostasi. Hän siunaa sinun kotiasi ja perhettäsi.

Katso, sinun tulevaisuutesi on hyvä, sinun elämäsi siunattu. Sinun kauttasi saavat siunauksia toisetkin. Sinun palvelutyösi hedelmä on runsas, sillä Jeesus Kristus on luvannut:

Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, tuottaa paljon hedelmää. Joh.15:5.