keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Jumalan siunaus pysyy

Kun Jumalan siunaus on tullut osaksesi, on se sitten näky, voitelu, jokin armolahja, kutsu työhön, lupaus joka koskee tulevaisuuttasi tai mikä vaan Hengen siunaus tai Jumalan lahja, joudut heti sielunvihollisen tulilinjalle. Lukuisat pimeyden voimien palvelijat ovat valmiina hyökkäämään sinua vastaan ja tekemään tyhjäksi Jumalan siunaukset.

Minäkin olen saanut kimppuuni parven pahoja enkeleitä ja niitä on riittänyt koko matkalle. Monet kanssamatkaajat ovat potkineet, heittäneet hiekkaa rattaisiin, vetäneet maton alta. Vielä useammat ovat suunnitelleet pahaa. Joskus kun suljen silmäni, näen tummia varjoja liikkuvan ympärilläni.

Mitä teen? Mitä sinä voit tehdä, jos koet vastaavaa henkimaailman häirintää?

Voit pyytää itsellesi Jeesuksen veren suojaa. Voit ottaa suojaksesi uskon kilven. Voit rukoilla samanlaisia rukouksia kuin Daavid rukoili ahdingossa ollessaan: Herra, opeta minulle tiesi, johdata jalkani oikealle polulle, päästä minut vihamiehistäni. Älä jätä minua heidän armoilleen! He ovat julmia syyttäjiä, vääriä todistajia. Ps.27:11-12.

Ihmiset eivät voi sinua kaataa millään petoksella, vihapuheella, panettelulla, mustamaalaamisella tai kielteisellä arvostelulla. Sinun saamaasi siunausta he eivät voi tyhjäksi tehdä, vaikka tosissaan yrittävät. Vaikeat olosuhteesi eivät voi tehdä tyhjäksi Jumalan lupauksia.

Voit vahvistaa uskoasi Jumalan sanalla muutenkin. Voit ymmärtää, että ihmiset eivät määrittele sinun elämääsi, Jumala sen määrittelee. Jos Herra sinua siunaa, ei kukaan ihminen voi sitä ottaa sinulta pois. Jos Jeesus on avannut sinulle oven, ei kukaan voi sitä sulkea (Jes.22:22). Minkä Jumala on luvannut sinulle antaa, sen lupauksen hän pitää. Jumala ei peruuta lahjojaan eikä antamaansa kutsua. Room.11:29.

Voin todistaa, että Jumala on suojellut minua henkivaltojen hyökkäyksiltä. Hän on antanut jopa tulimuurin ympärilleni, jos sellainen on ollut tarpeen. Jumalan antama erikoissuoja on juuri sellainen tulimuuri, joka muistuttaa suurta hehkuvaa piikkikruunua, joka ympäröi ihmisen kokonaan päästä jalkoihin. Siihen eivät loitsut pysty, eivät mitkään manaukset tai kiroukset. Kukaan noita tai poppamies ei sitä loitsuillaan läpäise.

Sinulla ja minulla on myös asianajaja, jota Raamattu kutsuu nimellä Puolustaja. Jeesus Kristus puolustaa meitä taivaassa ja maan päällä samaa virkaa hoitaa Pyhä Henki.

Tämä puolustaja on Totuuden Henki. Maailma ei voi Henkeä saada, sillä maailma ei näe eikä tunne häntä. Mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy luonanne ja on teissä. Joh.14:17.