perjantai 7. toukokuuta 2021

Rajattomat voimavarat


Kun olemme kytketyt taivaalliseen voimavirtaan ja yhteydessä Pyhään Henkeen, meillä  kaikki resurssit, mitä kuvitella saattaa. Jos jokin jarruttaa, se on meidän epäuskomme. Emme useinkaan osaa hyödyntää Jumalan lahjoja.

Kun israelilaiset olivat olleet orjuudessa 430 vuotta, Jumala käänsi heidän kohtalonsa ja vapautti kansansa Egyptin orjuudesta. Hän halusi, että Egypti maksaa takaisin sitä rikkautta, mitä oli riistänyt orjiltaan. Niinpä lähtiessään israelilaiset pyysivät egyptiläisiltä kultaa ja kalleuksia ja saivat niitä.

Mutta egyptiläiset minä teen tälle kansalle niin suosiollisiksi, että kun te lähdette, ette lähde tyhjin käsin. Jokainen nainen pyytäköön naapurin vaimolta tai talossaan asuvalta naiselta muistolahjaksi hopeaa, kultaa ja vaatteita. Pankaa ne poikienne ja tyttärienne ylle, ja näin viette egyptiläisiltä heidän rikkautensa. 2.Moos.3:21-22. 

Tällaisia käännekohtia voi Jumala järjestää meillekin. Hän johdattaa asioita niin että saamme hyvityksen menneistä vääryyksistä, saamme jotakin meiltä riistettyä takaisin korkoineen. Ihmissuhteissa voi tapahtua uutta, kun Jumala järjestää uusia kontakteja, uusia ystäviä, uusia yhteistyökumppaneita. Joku yksinäisyydestä kärsinyt voi löytää kaivatun elämänkumppanin.

Jaksatko siis uskoa, että huominen on tätä päivää parempi? Onko sinulla korvat kuulla, että sinullekin on tulossa takaisinmaksun ja hyvityksen aika? Kun Jumala sinua siunaa, et tule ulos tyhjin käsin, et suuntaa huomiseen ilman voimavaroja, vaan sinä saat edetä Jumalan lahjoilla varustettuna, sinut ylennetään uudelle tasolle ja sinusta tulee vahvempi, näkyvämpi, terveempi ja voidellumpi. Sinun köyhyytesi muuttuu muistoksi, sinun rikkautesi tulee kaikkien tietoon, sinä et ole enää avun tarvitsija, sinä olet avun antaja. Sinun kauttasi Jumalan siunaus koskettaa laajalti muitakin. Sinun armoituksesi syvenee, sinun palvelutyösi laajenee, sinun vaikutusvaltasi kasvaa ja sinä tuotat entistä enemmän hedelmää.

Jumala avaa ovia ja vuodattaa siunauksia elämääsi. Hänen hyvyytensä ympäröi sinua ja sinä saat mennä eteenpäin kiitollisin mielin.

Ylistäkää Herraa, te hänen luotunsa kaikkialla hänen valtakunnassaan. Ylistä Herraa, minun sieluni! Ps.103:22.