maanantai 19. lokakuuta 2020

Jumalan lupaus kohdussasi

Yhtä vähän kuin tiedät, minne tuuli kääntyy tai miten luut rakentuvat raskaana olevan kohdussa, yhtä vähän tiedät Jumalan teoista, hänen, joka kaiken luo. Saarn.11:5.

Jumalan lupaus, uni tai näky, profeetallinen sana tai mikä se onkaan, joka on saanut huomiosi ja jonka merkitystä pohdit, mutta et tiedä, miten se tulee toteutumaan ja milloin, se on eräänlainen uskon lapsi, joka sinun sydämesi hengellisessä kohdussa on hedelmöitynyt, joka siellä kasvaa, joka Jumalan antaman elämän voimasta rakentuu - ja kerran syntyy. Tulee päivä, että se muuttuu näkyväksi todellisuudeksi.

Sielunvihollinen vihaa sinun sydämesi kohdussa kehittyvää lasta ja haluaa sen tuhota. Hän ei halua, että sinun näkysi toteutuu, että sinun unelmasi tulee todeksi, että sinulle annettu lupaus konkretisoituu tai että mikään profeetallinen sana, joka on sinua puhutellut ja koskettanut, ikinä näkee päivänvalon. Paholainen haluaa nitistää sinun uskosi siemenet jo kohdussa, tehdä niille abortin, keskeyttää sinun raskautesi, osoittaa sinua koskettaneen profetian mätämunaksi. Hän haluaa sinun raaputtavan pelkkiä tyhjiä arpoja. Jokainen vihollisen asiamies on sinun raskautesi antiteesi, vastakohta ja negatiivi. Siinä, missä sinä kannat sielussasi Jumalan elämää, nämä vastustajat kantavat kohdussaan tuhon ja epäuskon siemeniä, kuolemaa ja kuihtumista, keskenmenoa ja pettymystä.

Hän hautoo pahoja aikeita, kantaa sisimmässään tuhoa, synnyttää valhetta. Ps.7:14.

Ole siis urhea ja vastusta vihollista ja epäuskoa. Sano: Minun kilpeni on Jumala, hän on vilpittömien auttaja. Ps.7:11. Vahvistu uskossasi, vaali sitä elämän alkua, jonka Herran henki on hedelmöittänyt sinun sydämesi kohtuun. Ole uskon ihminen ja odota Herraa. Luota siihen, että: Jumala, joka on teissä aloittanut hyvän työnsä, myös saattaa sen päätökseen Kristuksen Jeesuksen päivään mennessä. Fil.1:6. Kuuntele Herraa, ruoki sydämesi odotusta Jumalan sanalla. Hoivaa kohtusi hedelmää, olethan raskaana Jumalan lupauksista, ja huomaa, kuinka lapsesi potkii - se potkii ja kääntyy jo oikeaan asentoon. Ota sinäkin oikea asento ja määrätietoinen asenne: kun aika on kypsä, odotus palkitaan.

Ovathan Jumalan lupaukset, niin monta kuin niitä on, saaneet hänessä vahvistuksen. Siksi mekin vastaamme hänen kauttaan: "Aamen", Jumalan kunniaksi. 2.Kor.1:20.